Met Open Blik weer van start

Met Open Blik op woensdagavond 15 januari weer van start!

Het radioprogramma Met Open Blik, waarin vrijwilligers en prominenten aan het woord komen, zal ook in 2020 weer te horen zijn op RTV Hollands Midden. Ditmaal is Marcel van Tol te gast op bovengenoemde datum vanaf 19.00 uur…

Marcel van Tol is door de leden van de Ledenraad gekozen als voorzitter voor een termijn van drie jaar van Royal Flora Holland. Dit gebeurde op 24 januari 2019. Marcel is mede-eigenaar van Firma M.Q. van Tol en kweekt zomerbloemen en trekheesters in de Rijn- en veenstreek. Met hem bespreken we zijn eerste jaar in deze functie.

Marcel maakte ook deel uit van de pilot Ledenraad en was voorzitter van de FPC zomerbloemen. Als voorzitter van de Ledenraad is hij eerste aanspreekpunt voor Directie en RvC. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor een goede samenwerking binnen de Ledenraad en het functioneren van individuele leden en de Ledenraad als geheel.

Tevens is hij bestuurslid van Glastuinbouw regio Zuid-Holland en vervult hij een rol als penningmeester bij de gemeentelijke tak van het CDA. Een bezige bij en dus veel te vertellen.
Zijn kernwoorden zijn openheid, transparantie en deskundigheid. Wij hopen dan ook deze drie woorden in onze uitzending als een rode draad door het uur te leiden.

RTV Hollands Midden is te ontvangen via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal) Uiteraard is alles ook te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl