Melissa Wijfje bij “De Kale Kenners”

Ter Aar – In de eerste uitzending van 2017, vrijdagavond 13 januari van 19.00 tot 21.00 uur, ontvangen “De Kale Kenners” in het eerste uur de hoofdtrainer van NSV ’46 Dennis van de Ing. Hij staat er met zijn team prima voor in de zaterdag vierde klasse C van het district West 2 en doet nog volop mee voor de prijzen.

melissa-25-feb-verkleind-2016

In het tweede uur leggen “De Kale Kenners” een lijntje richting het schaatsmekka van Nederland: Heerenveen. Speciaal voor hen zal niemand minder dan Melissa Wijfje de vragen van dit sporttroika gaan beantwoorden. Zij kan niet in de studio verschijnen, maar mede door diverse inspanningen achter de schermen is zij toch bereid gevonden om aan deze uitzending mee te werken.

Voetbal en schaatsen zijn dus de basis ingrediënten voor de eerste uitzending Met de temperaturen van nu is het misschien een idee om lekker bij de kachel te blijven zitten en af te stemmen op RTV Hollands Midden.

RTV Hollands Midden is te beluisteren via 103.4 FM op de kabel, 107.4 FM in de ether en op internet via www.rtvhollandsmidden.nl Luisteraars met een Ziggo aansluiting kunnen de uitzendingen ook volgen op de TV kanalen 43 (inclusief kabelkrant) en 918.