Meehelpen bij DAN is leuk

Nieuwveen – Stichting Dorps Activiteiten Nieuwveen (DAN) komt met name in de zomerperiode in beeld als de speelweek wordt gehouden. Maar er is meer!

meehelpenbijdanisleuk

De speelweek ter afsluiting  van de zomervakantie staat voor de deur. Een compleet programma is door de verschillende werkgroepen en bet bestuur gepresenteerd in het programmaboekje dat huis-aan-huis is bezorgd. Een week vol activiteiten met dit jaar “muziek” als thema. Er zijn als veel inwoners van Nieuwveen actief, maar nieuwe helpers zijn altijd welkom. Zelfs bij de aanstaande speelweekactiviteiten kan DAN nog mensen gebruiken.

DAN wil echter meer zijn dan alleen maar de speelweek. In oktober is er al een paar keer een Halloween-feestje geweest en de plantjesactie (t.b.v. de speelweek) in het voorjaar, begint ook steeds meer bekendheid te krijgen.
Eén van de huidige werkgroepleden: ‘Het meedoen bij DAN geeft me altijd een enorme boost. Het plezier dat je een ander geeft, door een handje mee te helpen, zorgt voor een prima sfeer en heel  goed gevoel.’

Wie zich wil aansluiten bij stichting DAN moet maar eens informeren bij bestuursleden of leden van de werkgroepen. Misschien heeft u leuke ideeën of plannen die bij DAN passen.
Via www.stichtingdan.nl komt u verder.