Meedenken over buitenruimte DrieKoppenland

Noorden – In de Rietzanger, Theresiahof 9 in Noorden is op woensdag 28 november een ontwerpsessie voor de buitenruimte van woningbouwproject DrieKoppenland.

De ontwikkeling van de wijk  DrieKoppenland in Noorden zit in een stroomversnelling. Alle woningen zijn in de verkoop en in het 2e kwartaal van 2019 start de bouw. Dit geldt ook voor de sociale huurwoningen binnen het project. Als de woningen gebouwd zijn, richten wordt de buitenruimte ingericht.
Denk hierbij aan een groot park,  speelvoorzieningen, erfafscheidingen van woningen, straten, wandelpaden, de overgang van de wijk naar de bestaande bouw en het nog te ontwikkelen natuurgebied Ruygeborg II.
Heeft u een woning binnen het project gekocht of heeft u interesse in één van de huurwoningen? Iedereen uit Noorden is welkom om met ons mee te denken over de inrichting van de buitenruimte.
De ontwerpsessie is woensdag 28 november en om 19.15 uur gaat de zaal open en om 19.30 uur geeft landschapsarchitect Peter Verkade een presentatie. Rond 21.30 uur hoopt men de bijeenkomst af te sluiten.