Maatregelen Corona Bibliotheek Rijn en Venen

Regio – Vanzelfsprekend heeft Bibliotheek Rijn en Venen overleg gehad over de situatie die is ontstaan door de uitbraak van het corona-virus.

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. Ze vinden het belangrijk dat ze hun verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en nemen de adviezen dan ook heel serieus. Alle vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen zijn gesloten voor publiek om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Vanaf zaterdag 14 maart tot en met dinsdag 31 maart zijn ze gesloten.
Alle activiteiten die gepland staan tot en met dinsdag 31 maart zijn geannuleerd. Geleende boeken kunnen op de hoofdvestiging in Alphen Centrum nog steeds worden ingeleverd via de inlever bus. Via de website www.bibliotheekrijnenvenen.nl kunnen boeken worden verlengd. Boetes te laat teruggebrachte materialen. Er worden tot en met 31 maart geen boetes berekend voor eventueel te laat ingeleverde materialen. Dit geldt voor alle bibliotheekvestigingen.