Maas Autogroep hoofdsponsor golf

Regio – Maas Autogroep, dealer van o.a. Audi, Volkswagen, SEAT, Skoda en Volkswagen bedrijfwagens, is de komende twee jaar hoofdsponsor van de Liemeer Business competitie op Golf- en Countryclub Liemeer.

Op dinsdag 10 april hebben Bob Steijlen, sales manager Audi van Maas Autogroep en Rob Schroen, de manager van Liemeer en Gregory van Brummelen – Business Commissie Liemeer een handtekening geplaatst onder een tweejarig sponsorcontract. Kiezen voor Maas betekent kiezen voor een hecht familiebedrijf waarin de passie voor sterke merken en ondernemerschap centraal staan. De automerken vragen om ondernemende mensen die met passie willen presteren.

Deze passie en betrokkenheid past ook bij de leden van Businessclub Liemeer. Businessclub Liemeer is er voor alle ondernemers in het Groene Hart die van gezelligheid houden en zaken willen doen of zakelijk willen golfen in een ontspannen sfeer. Voor leden van de Businessclub is er de mogelijkheid om met twee personen deel te nemen aan de Business competitie. Een reeks zomer- en winterwedstrijden die gespeeld worden op de baan van Golfclub Liemeer.

Vespa scooter bij een Hole in One

Naast een mooie financiële bijdrage voor het hoofdsponsorschap stelt Maas Autogroep maandelijks ook een Vespa scooter beschikbaar namens het Maas Scooter Center. Iedere maand kan één deelnemer met een mooie splinternieuwe Vespa naar huis. De deelnemer hoeft maar één eenvoudige slag uit te voeren en dat is een hole in one maken op de desbetreffende hole.

Golf- & Countryclub Liemeer is zeer trots op de mooie samenwerking met Maas Autogroep en kijkt uit naar de komende wedstrijden van de Businessclub.