Loop mee met Global Running Day bij AAV’36

Alphen aan den Rijn – Woensdag 5 juni is het wereldwijd Global Running Day! De dag om te ervaren en te delen hoe leuk hardlopen is.
Vanuit AAV’36 doen we graag mee met deze dag. Dit doet AAV’36 door een speciale gratis training te organiseren die open staat voor iedereen! Centraal staat het welbekende ‘runners-high’ gevoel.
Op Global Running Day dagen ze namelijk jouw runners-high gevoel graag uit. De club organiseert een speciale training bestaande uit; een warming-up en een loop waarin je loopt op gevoel. Na de warming-up verzorgt door hun eigen trainers van AAV’36 loop je een afstand van 3 of 5 km op de baan waarbij je loopt zonder je horloge of andere tijdswaarneming. Vooraf geef je aan in welke tijd jij denkt de afstand af te leggen. Daarin heb je natuurlijk een eigen keuze, ga je snel of juist op relaxtempo?
De aanvang van de training is 19.30 uur. Opgeven kan door een email te sturen naar Elsbeth Littink, combifunctionaris@aav36.nl. Denk van te voren alvast na over de afstand die je wilt lopen en welke tijd je wilt noteren. Na afloop kunnen ze in de kantine nog even na kletsen bij een kopje koffie en/of thee. AAV’36 moedigt je aan om op www.globalrunningday.nl te registreren dat je erbij bent. Je maakt dan ook kans op leuke prijzen.