Logeren bij Newhouse Logies is weer mogelijk

Zevenhoven – Gelegen in een mooie landelijke omgeving, een ideaal uitgangspunt om van het echte buitenleven te genieten en tot rust te komen in deze bijzondere tijd.

Alle appartementen zijn voorzien van eigen sanitair. Het grootste appartement heeft zelfs 3 toiletten. De maatregel 1,5 meter afstand houden is bij Newhouse Logies geen probleem.
Lijkt het u niet heerlijk om in deze tijd even te ontspannen? Mocht u woonruimte zoeken voor een overbruggingsperiode dan bent u bij Newhouse Logies ook aan het juiste adres.
Naast de 6 luxe- en zeer ruime appartementen bestaat het bedrijf verder uit een melkveehouderij, een fokkerij en een Landwinkel met heerlijke unieke streekproducten.
Neem gerust uw fi etsen mee want Newhouse Logies is een ideaal uitgangspunt om de omgeving per fi ets te verkennen en als het weer het toelaat kunt heerlijk varen en zwemmen in de Nieuwkoopse plassen. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Newhouse Logies en zij zien u dan ook graag in een van de prachtige appartementen.
Voor meer informatie: www.jannieuwenhuizen.com of bel gerust met 06-118 880 01.