Leuke Liemeer Golf Experience

Nieuwveen – Golf- & Countryclub Liemeer houdt zondag 27 mei ‘The Golf Experience’. Hét event voor beginnende en ervaren golfers, zowel jong als oud.

Deze dag, vol activiteiten, biedt de ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport en Golf- & Countryclub Liemeer. Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan clinics, genieten van verschillende proeverijen, profiteren van leuke winacties en mooie aanbiedingen. De toegang is gratis.

Jong en oud(er), beginners en gevorderde golfers worden hartelijk ontvangen in het restaurant, waarna uw tour guide u meeneemt om kennis te maken met Liemeer.

ACTIVITEITEN

  • Workshops ‘Start to Golf’  voor degenen die met golf willen kennismaken.
  • Masterclasses voor gevorderden ‘Driving Range’, Optimize your driver’, ‘Find your golfswing’.
  • Sla Raak! in het FunPark: Kinderen tussen 6 en 14 jaar kunnen deze dag helemaal los in het Funpark van RAAK! Kom sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen, golf darts spelen en de bal door een gat schieten. Alle kinderen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom! Een onvergetelijke ervaring!
  • NK Fastest hole in golf. Een spectaculaire wedstrijd die vanaf het terras van het restaurant en langs de hole (h 9 Bovenlanden baan) te bezichtigen is. Na kwalificatie, spelen de beste 10 teams om mooie prijzen vanaf 16.00 uur.
  • Proef de baan. Al golfervaring (min. handicap 54) en wilt u kennis maken moet onze mooie golfbaan? U speelt samen met een ambassadeur van G& CC Liemeer 3 holes op de Torenbaan (hole 10, 17 en 18). Er zijn mooie prijzen te winnen. 
  • Yoga Golf Experience zorgt voor de verbetering van uw golfspel! De gerichte oefeningen en houdingen zorgen voor meer concentratie, flexibiliteit, kracht, lenigheid en een betere ademhaling.
  • Puttingwedstrijd. Een leuke wedstrijd voor jong en oud. Een combinatie van sjoelen en putten. Haal de meeste punten met zo veel mogelijk van de 10 ballen in de vakjes. De winnaar gaat met een mooie prijs naar huis.
  • Bezoek de Golf & Health markt! Rond het clubhuis is deze grote Golf- & Healthmarkt opgesteld. Hier kunt u kennis maken met voeding, yoga & mindfulness, bekijk de nieuwste golfmode en proef heerlijke hapjes en wijnen.
  • Clubfitting met Hans Lemmens. Laat uw clubs (op afspraak) helemaal op maat maken en voel het verschil!
  • Bekijk de mooiste Scooters en Audi’s van Auto Maas. 

Voor nadere informatie en inschrijven: www.golfisleuk.nl