LET’S MOVE VOOR IPSE DE BRUGGEN

Nieuwkoop – In samenwerking met Sportcentrum Nieuwkoop kan er op vrijdag 26 augustus gesport worden voor het goede doel van 16.00 uur tot 23.00 uur door iedereen die mee wil doen: zeer gevorderd en beginnend, jong en oud.

Ipse de Bruggen

Er zijn diverse sporten mogelijk: tennis, squash, spinning, sportief wandelen, kaarten en darts. De gehele opbrengst van deze dag is voor het Beweegpad van Ipse de Bruggen Nieuwveen.

Meedoen aan de Goededoelendag is heel simpel!  

Een tennisteam kan zich inschrijven met 2 personen als je singel speelt of met 4 personen als je wilt mixen of dubbelen. De prijs is € 20,- per baan per uur. En natuurlijk is het mogelijk voor meer dan één uur in te schrijven.

De squashbaan kunt u gebruiken voor € 10,- per half uur. Ook hier is inschrijving voor meer dan een half uur mogelijk. Voor € 10,- kunt u een uur spinnen en sportief wandelen voor dit goede doel. Voor € 5,- kunt u ‘s avonds meedoen aan het darttoernooi. Ook wie niet actief sport nodigen we graag uit om te komen. Er kan bijvoorbeeld een kaartje gelegd worden: klaverjassen of bonaken. Een speeltafel kost € 20,- voor gebruik van 3 uur!

Inschrijven is heel eenvoudig:

U stuurt een mailtje naar goededoelendagnieuwkoop@gmail.com waarin u aangeeft waarvoor u wilt inschrijven. U ontvangt dan van de organisatie de benodigde informatie voor deze dag. Ook kunt u zich bij de bar van het Sportcentrum zelf opgeven.

Mexicaans buffet:

Op deze dag kunt u zich ook inschrijven voor het lopend Mexicaans buffet. De kosten hiervoor zijn € 12,50 per persoon. Aanmelden hiervoor kan via ons e-mailadres, met opgave van het aantal personen. Om de dag gezellig af te sluiten komt er een DJ draaien en hebben wij een loterij met super gave prijzen. Loten kunt u de hele dag kopen bij het sportcentrum.

Beweegpad voor Ipse de Bruggen:

De opbrengst van de Goededoelendag is dit jaar voor het Beweegpad van Ipse de Bruggen in Nieuwveen. Voor de ontwikkeling en uitbreiding van het project Doe de Moef, is er behoefte aan fitnessapparaten voor buiten. Hierdoor worden de cliënten van Ipse de Bruggen ook buiten uitgedaagd om meer te gaan bewegen en plezier te beleven tijdens het wandelen.