Lentedag Landwinkel Jan Nieuwenhuizen

Regio – Landwinkel Jan Nieuwenhuizen houdt maandag 17 april, 2e Paasdag, een Lentedag die helemaal in het teken van het voorjaar zal staan.

nwhuizen

De Lentedag dag gaat van start om 11.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur. Zo worden er voor de kinderen diverse activiteiten georganiseerd. Het aaien en knuffelen van jonge dieren is al een belevenis op zich. Zo zijn er deze dag konijntjes, lammetjes, kalfjes en natuurlijk niet te vergeten die lieve kleine kuikentjes. Ondertussen kunnen de ouders genieten van heerlijke ambachtelijke streekproducten in de Landwinkel. Onder het genot van een kopje koffie kunt u heerlijk langs de diverse standhouders slenteren in de Serre. Een bezoekje aan de boerderij mag deze dag natuurlijk niet ontbreken. U krijgt een uitgebreide rondleiding van de boer door de stallen van Newhouse Farm. Zij werken nu ruim een jaar met twee melkrobots en u kunt hier deze dag naar komen kijken. Tulpen

Als het voorjaar een beetje zijn best doet, kunt u deze dag genieten van weer mooie tulpenvelden op het land van de familie Nieuwenhuizen. Langs de Nieuwveenseweg komen de tulpen nu langzaam de grond uit.

Een Lentedag met vele activiteiten en leuk voor jong en oud. Voor iedereen gratis entree.

Voor meer informatie www.jannieuwenhuizen.com