Lentedag bij Jan Nieuwenhuizen

Zevenhoven – Landwinkel Jan Nieuwenhuizen organiseert maandag 22 april 2e Paasdag een gezellige Lentedag die helemaal in het teken van het voorjaar zal staan.

De dag gaat van start om 11.00 uur en zal duren tot 17.00 uur. Voor de kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals pony rijden, een bloempotje schilderen of meedoen aan een speurtocht met voor ieder kind een verrassing. Het aaien en knuffelen van jonge dieren is al een belevenis op zich. Zo zijn er deze dag konijntjes, lammetjes, kalfjes en natuurlijk niet te vergeten die lieve kleine kuikentjes. Ondertussen kunnen de ouders genieten van heerlijke ambachtelijke streekproducten in de Landwinkel. Onder het genot van een kopje koffi e kunt u heerlijk langs de diverse standhouders slenteren in de Serre. Een bezoekje aan de boerderij mag deze dag natuurlijk niet ontbreken. U krijgt een uitgebreide rondleiding van de boer door de stallen van Newhouse Farm. Zo ziet u hoe de koeien 3 maal daags gemolken worden door de melkrobot. Al honger gekregen van dit alles dan kunt in de stal genieten van een vers gebakken pannenkoek of heerlijke frietjes met een glas melk, vers van de koe. Wellicht heeft u al ergens iets gelezen over het Tulip Festival. Tot en met 12 mei kunt u genieten van de prachtige tulpenvelden direct naast de boerderij. Leuk voor een uniek fotomomentje! In deze weken worden er op diverse locaties in de gemeente Nieuwkoop en bij de Molenviergang diverse activiteiten georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.ontdeknieuwkoop.nl/tulipfestival. Kortom een dag met vele activiteiten voor jong en oud. Voor iedereen gratis entree.

Landwinkel Jan Nieuwenhuizen ziet u graag maandag 22 april 2e Paasdag van 11:00 tot 17:00 uur op de Nieuwveenseweg 102 in Zevenhoven. Kom zien, doen en beleven. www.jannieuwenhuizen.com