Leerlingen Concert Dwarsfluit, Piano en Orgel

Alphen aan den Rijn – Op vrijdag 5 juli om 19:30 uur zal er een leerlingenconcert plaats vinden in de Adventskerk te Alphen aan den Rijn, Julianastraat 69.

Tijdens deze avond treden leerlingen op van fluitiste  Sannie de Jongh en van organist en pianist Simon Stelling. Al meer dan 20 jaar zijn Sannie en Simon  gepassioneerde muziekvrienden. Samen hebben zij vele concerten gegeven. Daarnaast organiseren zij  jaarlijks een leerling concertavond, waarbij fl uitleerlingen gekoppeld worden aan een piano/orgelleerling. Dit is altijd een groot succes!! Dankzij de “Vrienden van de Adventskerk” is het mogelijk om wederom dit muzikale festijn te organiseren in de Adventskerk!! Het belooft een afwisselende avond te worden, waarbij leerlingen hun kunsten op het podium mogen vertonen aan familie, vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden! Er worden  werken gespeeld van  o.a. Foote, Beethoven, Faure, Quantz en vele andere componisten zullen de revue passeren! Een aantal leerlingen zullen ook werken uitvoeren met het beroemde Steinmeyer orgel! Laat u verrassen deze avond!

De toegang is gratis. In de pauze is er koffie en thee te verkrijgen. Als klap op de vuurpijl zullen Sannie en Simon, samen met een fluitleerling een kamermuziekwerk uitvoeren om deze feestelijke avond muzikaal af te sluiten! Na afloop is er een collecte ter bestrijding van de onkosten!