Langeraarse Braderie op 8 september

Langeraar – Morgen, zaterdag 8 september, vindt de braderie in Langeraar plaats. Op de Braderie staan dit jaar maar liefst 130 stands.

Vele nieuwe standhouders staan te trappelen om u kennis te laten maken met hun producten. Er zijn luchtkussens, je kunt paardrijden. Bij het podium bij het kerkplein zijn er dansoptredens en Langeraarse bingo. Dit jaar ook een spectaculaire kantelauto en de IJsclub heeft een skeelerkar.

Duurzaamheidsplein

De jaarlijkse braderie in Langeraar heeft sinds enige jaren ook een duurzaamheidsplein. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema in onze maatschappij, maar wat is duurzaamheid nu precies en wat kan en moet je ermee? Veel mensen vragen dit zich af en om die vraag enigszins te beantwoorden heeft de braderie in Langeraar een duurzaamheidsplein. Op dit plein staan diverse ondernemers die actief bezig zijn met duurzaamheid en zij laten zien hoe duurzaamheid in de praktijk werkt en geven advies hoe je zelf ook duurzaam kan zijn. Er zijn dit jaar standhouders met elektrisch auto’s’, CV installaties, zonnepanelen, warmtepompen, duurzame energie, energieadvies en nog veel meer.

Alle reden om op 8 september een bezoek te brengen aan de braderie.