Ladies Night bij Kale Kenners

Ter Aar – Op vrijdag 3 november vanaf 19.00 uur beleven De Kale Kenners hun vierde uitzending van dit seizoen. Bijzonderheid is dat zij in hun twee uur durende programma alleen dames aan tafel zullen krijgen….

Drie Kale kenners mooi

Zoals gebruikelijk wordt het eerste uur gevuld met voetbal. Na de vorige keer Jens Toornstra uitgebreid aan het woord te hebben gehad is nu Helene Heemskerk aan de beurt. Zij speelde tot vorig seizoen nog in het groen-geel van de dames van ADO Den Haag. Met haar praten we uiteraard over haar eigen loopbaan en ook vooral over de opkomst van het damesvoetbal in Nederland, dat na het succesvolle EK in eigen land tot veel nieuwe aanwas heeft geleid.

Een uur later wordt de leren knikker ingeruild voor de drie ivoren ballen. Biljarten is een sport met veel variatie en spelsoorten. Petra Lips van Biljartvereniging De Plas is in de studio aanwezig om de ins en outs van deze prachtige sport toe te lichten. Leeftijd speelt geen enkele rol in deze sport, want iedereen kan dit doen. Masseren, pikeren en alle andere biljartgerelateerde termen zullen ongetwijfeld aan bod gaan komen. Ook in deze sport heeft Nederland een rijke historie. Kortom: Weer genoeg te beleven tot 21.00 uur.

RTV Hollands Midden is te vinden op 107.4 FM in de ether, in de gemeente Nieuwkoop op de kabel op 103.4 FM, Ziggo DTV via 1918 of kanaal 43 en uiteraard via de website www.rtvhollandsmidden.nl