Laatste Plaat Henk Westbroek

Henk Westbroek zijn eerste plaat was een langspeelplaat.

Om de cirkel rond te maken en omdat het weer heel hip is, zal mijn laatste plaat ook weer een langspeelplaat zijn, aldus de zanger. “Afgekort: LP. Zeg maar: Laatste Plaat.”
Zonder Jou is de meest recente single van Henk Westbroek. Dit nummer is uitgebracht in april 2019 in samenwerking met de populaire rapper Mr. Polska. Zonder Jou staat op het nieuwe album van Henk, getiteld Laatste Plaat, dat binnenkort op ouderwets vinyl uitkomt.
Henk Westbroek socioloog, zanger, liedjesschrijver, acteur, kroegbaas, radio- en televisiepresentator.
Voor Henk Westbroek is het woord ‘duizendpoot’ uitgevonden. De zanger van Het Goede Doel, schrijver van popklassiekers als België (Is er leven op Pluto?), Vriendschap en de solohit Zelfs je naam is mooi, werkte als afgestudeerd socioloog bij het Nederlands Instituut voor Sociaal Seksuologisch Onderzoek, presenteerde jarenlang het populairste radioprogramma op 3FM (Denk aan Henk), stond aan de basis van politieke partijen als Leefbaar Utrecht en Leefbaar Nederland en werd door Pim Fortuyn gezien als diens ideale tweede man.
Als uitbater van het Utrechtse rockcafé Stairway to Heaven werd Westbroek bovendien één van de beroemdste horecaondernemers van Nederland. Henks cynisme en droge humor zijn geliefd en gevreesd. Want vriend en vijand weten: Henk is niet bang om stelling te nemen. Dit boek is daarvan het ultieme bewijs. Het vertelt het complete levensverhaal van Henk Westbroek in diens eigen woorden. Zonder schroom, uitgesproken, dwars en geestig.
Dat Henk Westbroek nog altijd actueel is bewijzen zijn huidige activiteiten. Hij werkt samen met producer René Meister aan zijn laatste plaat. Dit album komt uit in de tweede helft van 2019. Spotify en YouTube zijn al rijkelijk gevuld met de liedjes die op dat album zullen staan. Je kunt deze singles ook al kopen in iTunes. Tevens gaat Henk Westbroek vanaf september 2019 mee op tour met de Nederpop All Stars. Net als zijn oud-collega van Het Goede Doel, Henk Temming, ook al eens deed in 2017.