Kus me… vraagt Bob Offenberg

De single ‘Kus Me’ is de voorloper van het album die op 26 mei zal verschijnen. De Nederlandse tekst van deze single is geschreven door Tom Peters van de platenmaatschappij van Bob Offenberg.

bob_offeneberg_kusme
‘Mijn Trots’ is de titel van het debuutalbum van Bob Offenberg, de 21 jarige sympathieke zanger uit Schiedam. Op dit album 16 afwisselende liedjes waaronder de eerder verschenen singles ‘Toen Ik Jou Zag’, ‘Net Als In M’n Droom’ en de meezinger ‘Je Bent Te Gek’.

De productie van het album was in handen van Laurens van Wessel. De speciale steun bij de productie van het album, onder andere een aantal teksten, zijn afkomstig van niemand minder dan Frans Bauer. Bob mag terecht zijn debuutalbum ‘Mijn Trots’ noemen, het is een fantastisch album geworden van één van Nederlands nieuwe talenten.

Zanger Bob Offenberg boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.