Kunst en muziek bij !Triggr

Ter Aar – Er is bij !Triggr genoeg te doen en vaak gebeurt dat in een mooi samenwerkingsverband.

triggr

Muziekdag
Op zondag 25 juni is de Rabobank Fiets Sponsor Tocht. !Triggr is daarvoor stempelpost en rustpunt. Speciaal hiervoor heeft !Triggr een gezellige Muziekdag georganiseerd.
Vanaf 09.00 tot 13.00 kunt u starten vanaf het Vosholplein in Ter Aar met fietsen. Tot 16.00 mag u binnenkomen.
De hele dag is er gezelligheid op het Vosholplein. We beginnen ‘s ochtends rustig aan. Om 11.00 begint het shantykoor de Marconisten met zingen. Om 13.00 treedt de pop- en rockband 5 Miles op. Om 14.30 is er een salsadans-workshop, voor iedereen die daarin geinteresseerd is. We sluiten om 15.30 af met een supergave PopQuiz, wederom onder leiding van Frank.

Muzieklessen
Vanaf maandag 28 augustus starten alle muzieklessen weer bij !Triggr in Ter Aar. In september komt daar bovendien een supergave DJ/Producer workshop-serie bij. Het muziekdocententeam gaat er bovendien voor zorgen dat het een supergaaf muzikaal jaar wordt voor de !Triggr cursisten. Er wordt gesproken over een band-avond, jam-sessies en natuurlijk een voorspeelavond of -middag…….

Kunst
Op zaterdag 1 juli opent burgemeester Buijserd de Kunstweek om 12.00 officieel bij het !Triggr hoofdgebouw aan de Vosholstraat 1 in Ter Aar. De Kunstweek van Ter Aar is van 1 tot en met 6 juli 2017. Op zaterdag 1 juli zijn er verschillende kunstworkshops waar je aan mee kunt doen. Op zondag 2 juli kan je, als extra, nog een keer een zilverworkshop bij juwerlier Valentine doen.

Exposities
Op 22 verschillende plaatsen in het centrum van Ter Aar zijn er exposities. Dit zijn plekken waar je kunst kunt zien. In de twee !Triggr gebouwen, aan de Vosholstraat 1 en aan de Aardamseweg 73, in het museum van Ter Aar, in het water tussen het CHV en !Triggr en in de bibliotheek van Ter Aar zijn er meer en uitgebreidere exposities. Er zijn veel exposities met bijzondere verhalen en achtergronden. Ze zijn zeer de moeite waard om te gaan bekijken.