Korting op een regenton

Nieuwkoop – Regentonnen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw tuin en portemonnee!

  • Voordeel 1: met een regenton bent u voorbereid op hevige, korte buien. Doordat regenwater vaak niet snel genoeg de bodem in kan zakken, kan er wateroverlast ontstaan. Een regenton kan helpen een gedeelte van het water op te vangen. Met het opgevangen regenwater kunt u uw planten in tijden van droogte voorzien van water. Scheelt weer een sproeibeurt, die ieder kwartier gemiddeld 100 liter water kost.
  • Voordeel 2: water uit de regenton is beter voor uw tuin dan kraanwater. In regenwater zit namelijk geen kalk. Uw ramen en auto wassen met water uit de regenton is ook een goed idee: weinig kalk in het water betekent namelijk geen strepen op uw ramen.
  • Voordeel 3: ook al is kraanwater niet duur, door regenwater te gebruiken blijven de kosten laag. Het geld dat u uitgeeft aan een regenton, verdient u vanzelf weer terug.
    De aanschaf van een regenton maken we nu nog aantrekkelijker. Van 19 oktober tot en met 8 november geven de Intratuin en de Welkoop in Ter Aar korting bij aanschaf van een regenton en vanuit de gemeente doen we daar nog eens 10% bovenop (de korting is verwerkt in de verkoopprijs). Dat is toch mooi meegenomen.