Koos Alberts komt weer naar Ter Aar

De legendarische Koos Alberts is niet meer weg te denken uit het Nederlandse optreedcircuit. Eerder was hij al in Ter Aar en genoot  eenieder van zijn grootste hits zoals: ‘Ik verscheurde je foto’, ‘Zijn het je ogen’ en ‘Gisteren heeft zij mij verlaten’.  Gelukkig is ook Koos dit jaar weer van de partij.

koos en marco

28 oktober

28 oktober zal voor het negende jaar op rij het ´Hollandse Sterren Gala´ plaatsvinden in Sporthal De Vlinder  te Ter Aar. Vorig jaar kon organisator Marco de Hollander dagen voor aanvang het bord UITVERKOCHT op de posters plaatsen. Zorg er dus ook dit jaar voor dat u er bij bent, maar vooral dat u uw kaarten op tijd in huis heeft . Vertrouwd bieden we een groot scala aan zitplaatsen en zorgen we voor een mooie dansvloer. De zaal gaat open om 19:00 uur en de show zal starten om 20:00 uur. Voor kaarten kunt u bellen naar: 0172-604016 of ze ophalen bij de Primera te Ter Aar.
Wie zullen er dit jaar optreden? Frans Duijts, Sieneke, Koos Alberts, Perry Zuidam, Tamara Tol, De Alpenzusjes en uiteraard Marco de Hollander!