Koningsdag Woerdense Verlaat

Woerdense Verlaat – Koningsdag wordt uiteraard ook gezellig gevierd en het Oranjecomité heeft het programma op orde.

Op vrijdag 28 april mag je je vanaf 09.45 uur melden bij het Oranjecomité in Gebouw Beatrix, om een bellenblaas en/of een rolfluit in ontvangst te nemen.

Om 10:00 uur is de officiële aubade onder begeleiding van “Muziekkorps Triviant” uit Wilnis. Aansluitend mogen de zeepbellen de lucht in onder luid gefluit. Daarna is het tijd om mee te wandelen met de muzikale versierde (fiets-)optocht, uiteraard door het dorp heen. Het thema van dit jaar is net als het thema van de Koningsspelen, “BinnensteBuiten“. Er zijn prijzen mee te verdienen.

Na de optocht is het rond 11:00 uur knutseltijd voor de jeugd (tot en met 12 jaar.) waarbij je je eigen mooie herinnering kunt maken.

Voor de jeugd vanaf 10 jaar is er Bumpervoetbal. Als je hieraan mee wilt doen meld je dan vooraf even bij het Oranjecomité.

Voor alle volwassenen die het leuk vinden én ook hun kennis graag willen testen/delen, is er een heuse WV-Koningsdag-Kennisquiz. Het comité daagt iedereen uit om daar gezellig aan te schuiven (in de kleine zaal van Gebouw Beatrix), de start is om 11.00 uur.

Het moet een super gezellige ochtend worden en rond 13.00 uur is het programma afgelopen.