Komend weekend in Aanvallen en Verdedigen

Op zaterdag 30 november en zondag 1 december rolt de bal weer in de gemeente Nieuwkoop. Vanaf 14.00 uur wordt het sportprogramma van RTV Hollands Midden door onze sportmedewerkers verzorgd. Op moment van schrijven is er nog niet exact bekend welke wedstrijden wij voor u in de huiskamer zullen brengen op zaterdag, maar ronde tien belooft opnieuw spektakel voor “de onzen.”

Het volledige wedstrijdprogramma:

Be Fair-Nieuwkoop (3A) Verslaggever John Kwakkenbos

TAVV-Blauw Zwart (3A) Verslaggever Theo Leliveld

Aarlanderveen-FC Oegstgeest (3A) (via Whats App)

SIVEO’60-Sportief (4B) (Roy van Lith via Whats App)

Zevenhoven-VEP (4B) (Adrie van Lith o.v.b.)

Linschoten-NSV’46 (4B) Verslaggever Adrie Wahle

In de studio zitten André van der Voort (centrale presentatie) en Ed van Vliet (techniek, muziek en eindregie) Indien Ed van Vliet niet aanwezig is wordt zijn plaats overgenomen door Adrie van Lith. Dan vervalt het verslag bij Zevenhoven-VEP. De wedstrijden waarbij wij niet LIVE bij aanwezig zijn worden zorgvuldig van tussenstanden voorzien vanuit de studio, middels de bekende sociale media.

Op zondag 1 december zijn er de volgende wedstrijden:

DOSKO-ROAC (1B) Verslaggever Theo Leliveld

OLIVEO-Altior (2C) Verslaggever Aad Otto

Nicolaas boys-Sporting Leiden (3A) (Jan Wouters o.v.b.)

De presentatie ligt in handen van Jasper Bosman, de techniek en muziek wordt verzorgd door Jordy Zoll en Adrie van Lith is de verantwoordelijke voor de eindregie.

RTV Hollands Midden is te vinden op 107.4 FM in de ether, op 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal) Uiteraard is alles ook te volgen via de website www.rtvhollandsmidden.nl

 

Meer over: ,