Koffieconcert in Studio Oosterman

Aarlanderveen – Stichting Muziek uit ‘t Hart houdt op zondag 19 februari weer een koffieconcert in Studio Oosterman te Aarlanderveen.

st jansfanfare

St Jans fanfare uit Zoeterwoude

Dit concert is een must voor de fanfare-liefhebber. Twee prachtige fanfareorkesten uit eigen regio zullen bij dit concert acte de presence geven. Tijdens dit koffieconcert zal het fanfareorkest Wilhelmina uit Zwammerdam het spits afbijten. Wilhelmina staat onder leiding van Bastiaan Peek. Na de pauze speelt de St. Jans Fanfare uit Zoeterwoude onder leiding van de jonge dirigent Misha Sporck.

Beide orkesten hebben een breed scala aan muziekstukken en –stijlen op het programma staan, van originele fanfarecomposities tot een bewerking voor fanfare van Uptown Funk, de wereldhit van Bruno Mars. Kortom, het belooft een afwisselend en spetterend concert te worden!

Het koffieconcert begint om 12.00 uur in Studio Oosterman aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. De toegang is gratis. Meer informatie over de organiserende stichting Muziek uit ‘t Hart is te vinden op www.muziekuithethart.nl