Kofferbak en kruiwagen verkoop Ter Aar

Ter Aar – De ondernemers van het winkelcentrum in Ter Aar houden zaterdag 9 juni wederom een creatieve verkoopmiddag.

Al een aantal jaren is er een kofferbakverkoop, die sinds vorige jaar uitgebreid is met een “Kruiwagenverkoop”. Met deze kruiwagenverkoop wordt een ieder die niet met een auto kan komen of voor wie geen autoplaats meer beschikbaar is, in de gelegenheid gesteld om aansluitend op het Lindenplein zijn of haar overtollige spulletjes te verkopen vanaf een kleedje. Kom daarom op zaterdag  9 Juni naar het Lindenplein in Ter Aar.

Iedereen kan op deze dag spulletjes kopen die door deelnemers in de kofferbak van de auto of “kruiwagen” zijn meegenomen en rondom de auto of “kruiwagen” zijn uitgestald.  Een grote verscheidenheid van artikelen staan dan op het Lindenplein en omgeving op een nieuwe eigenaar te wachten.

Als ook u uw overtollige bezittingen wilt verkopen bent u van harte welkom. Een kleine verkooptafel bij auto of “kruiwagen” wordt toegestaan. Deelname is gratis.

Wel moet u zich vooraf aanmelden. Dit kan bij Jan Bakker (De Kaashoek) Lindenplein 5 Ter Aar tel 604297. Op de verkoopdag krijgt u een plaats aangewezen.