Koeten Toernooi LTV Noorden

Noorden – Op zaterdag 23 juni is om 09.00 uur het 31e Koeten Toernooi van LTV Noorden van start gegaan met weer een ongekend groot deelnemersveld van 366 deelnemers.

Een lekker zonnige dag met uitstekend tennisweer, waarbij naarmate de dag vorderde het op sportpark de Koet op het terras en de tribunes dan ook steeds drukker werd. Alle ingrediënten voor een succesvol Koeten Toernooi zijn dan ook aanwezig, goed weer, goede banen, koffie en een drankje op zijn tijd en ook nog eens lekker eten. Negen dagen lang staat Noorden weer volop in het teken van het Koeten Toernooi.

Het 31e Koeten Toernooi waarbij alle spelers bij binnenkomst weer een Koeten Toernooi gadget ontvingen staat in de regio goed aangeschreven door de gezelligheid, sportiviteit en uitstekende organisatie. Gedurende de dag zijn alle partijen keurig op planning de baan op gegaan. Partijen met ook al gelijk de nodige 3-setters waarbij tot het eind aan toe werd gestreden om door te gaan naar de volgende ronde.

Maandag gaat het 50+ toernooi om 09.30 uur van start met maar liefst ruim 90 deelnemers. Ook hierbij is het een volle bak waarbij het dagtoernooi soepel zal overlopen in het avondtoernooi waarvoor de 1e partijen strak om 18.00 uur gepland staan. Op vrijdag zullen van het 50+ toernooi de finales worden gespeeld voor de Koeten-eer en natuurlijk zal er op deze dag weer een gratis lunch worden aangeboden aan alle deelnemers.

Na de prijsuitreiking van het 50+ toernooi rolt het toernooi door naar de kwartfinales van het avondtoernooi waarbij er die avond ook nog eens een Feel “Koet” Party met DJ Menzoo is. Zaterdag zijn er maar liefst zo’n 30 halve finales en poulewedstrijden en dan zal op de 9e dag van het Koeten Toernooi, zondag 1 juli in de finales gestreden gaan worden om de Koeten-eer. Kortom meer dan genoeg reden om elke dag op Sportpark de Koet van LTV Noorden te komen. Iedereen is dan ook meer dan welkom.