Koek en Snoepie in Parochiehuis

Nieuwkoop – De vrouwenvereniging KVO’80 gaat terug in de tijd! Op 4 april aanstaande brengt het echtpaar Koek & Snoepie een bezoek aan het Parochiehuis. De echtelieden komen niet alleen, maar nemen lekkers mee uit grootmoeders tijd. Toegang voor leden en introducees.

De Nieuwkoopse vrouwenvereniging KVO’80 laat door het organiseren van leuke en gevarieerde activiteiten zien dat ze helemaal van deze tijd is. Maar op woensdagavond 4 april aanstaande gaat ze echter weer even terug in de tijd en wel in die van onze grootmoeders.

In het Parochiehuis komt het echtpaar Koek en Snoepie langs. En ze komen niet met lege handen! In hun marktkraam hebben ze voor iedereen lekkere koek en snoep die we nog kennen van onze oma’s.
Maar het blijft daar niet bij. Behalve voor de oud-Hollandse lekkernijen zorgt het onderhoudende stel ook voor een gezellige muzikale omlijsting van de avond. Voor het scherpen van de geest is er bovendien ook nog een gezellige quiz.

De bijeenkomst is er voor iedereen, leden van KVO’80 én introducees, jong en oud. Het Parochiehuis is te vinden in Dorpsstraat 39, 2421 AV Nieuwkoop. De zaal is open om 19.30 uur. Voor meer informatie even bellen naar 06 10798292 of 0172 574103.