Kleurplaatwedstrijd Nuffe Tantes

Nieuwkoop – In Theater Kaleidoskoop is op zondag 4 november de familievoorstelling (vanaf 6 jaar) ‘Eenuf is eenuf!’ van de Nuffe Tantes te zien. Er is ook een kleurplatenwedstrijd aan verbonden.

In de hal van Kaleidoskoop kan men de kleurplaten deponeren

Op diverse plaatsen in Nieuwkoop, maar ook in andere kernen zijn kleurplaten beschikbaar. Ze kunnen tot 25 oktober ingeleverd worden bij Kaleidoskoop ( (box in de hal) Voor de mooiste inzendingen stelt Kaleidoskoop gratis kaartjes beschikbaar.

Wie daar niet op wil gokken bestelt alvast kaartje online (als u wint, kunt u ze altijd nog omruilen)

De voorstelling is op zondag 4 november om 15.00 uur in Theater Kaleidoskoop te Nieuwkoop. Kaarten (10 euro p.p.) via www.theater-kaleidoskoop.nl (of op maandag van 13-15 uur bij Kaleidoskoop en/of aan de deur op 4 november)

Nuffe Tantes in ‘Eenuf is eenuf!’

Wat betekent dat eigenlijk, Nuf!? Dat leggen de kleurrijke theatermaaksters Floor van der Poort en Irene Schouten haarfijn uit op 4 november. Zij spelen de ietwat ‘verknipte’ tweelingzussen Roosje en Greetje. Noodgedwongen hebben zij kapsalon den Groenerooij van hun vader overgenomen, met zijn vogeltje Jaune le Canari en al! Samen zitten de dames regelmatig met de handen in het haar en beleven ze een hoop rood-groene drama’s met de andere bewoners van Regenboogstad.