Keez-toernooi in Nieuwkoop

Nieuwkoop – Op zaterdag 16 februari organiseert Stichting GoedeDoelenDag weer een Keez-toernooi in Sportcentrum Nieuwkoop aan de Nieuwveenseweg 39a, inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Keezen kan worden omschreven als een combinatie van mens-erger-je niet en pesten. Keezen heeft een hoog ‘pestgehalte’ en naast enig tactisch inzicht speelt ook geluk met de speelkaarten een belangrijke rol. Er wordt gespeeld in teams van 2 personen, de kosten bedragen € 7,50 p.p. inclusief hapje en drankje. Bij vragen of inschrijven: stuur een mail naar goededoelendagnieuwkoop@gmail.com of neem contact op met Dorothé Maarseveen op telefoonnummer 06-15316667. De opbrengst van deze avond komt
ten goede aan het doel van dit jaar: Stichting Samen Varen. Deze stichting organiseert jaarlijks een vaarverwenweek voor vrouwen met of herstellend van borstkanker en die daarnaast door hun ziekte in een financieel of sociaal moeilijke situatie zijn geraakt. De organisatie gunt het deze vrouwen een week lang hun zorgen letterlijk te laten varen en aan de kade te laten. Het doel voor 2019 is om vrouwen uit de regio mee te laten gaan met de vaarverwenweek. Mocht u in uw omgeving iemand kennen, die voor deze week in aanmerking zou kunnen komen, kunt u hierover contact opnemen. Graag tot 16 februari voor een gezellige avond!