Kattenbrug tijdelijk dicht

Nieuwveen – De provincie Zuid-Holland voert groot onderhoud uit aan de Kattenbrug over het Aarkanaal. De brug is  tot en met vrijdag 12 oktober afgesloten voor al het verkeer.

Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan de elektrische installaties. Daarnaast worden de motoren in de aandrijving vervangen.
Omleiding
Van maandag 24 september 7.00 uur tot vrijdag 12 oktober 17.00 uur wordt verkeer omgeleid via de Papenbrug. Voor fietsers en voetgangers vaart er overdag van 6.00 tot 9.00 uur en van 15.30 tot 18.30 uur een pontje. Buiten deze tijden geldt de omleiding via de Papenbrug.
Scheepvaart
De Kattenbrug wordt ook niet geopend voor de scheepvaart. Dit betekent dat de maximale doorvaarhoogte 1,90 meter is. De actuele informatie kunt u vinden op de website: vaarweginformatie.

Buurtbus
De buurtbus zal in die periode een afwijkende route rijden. Die gaat vanaf de Kattenbrug over de Westkanaalweg, de Schilkerweg, WP Speelmanweg, Kerkstraat en AH Kooistrastraat. (en andersom)

Voor vragen kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum van de provincie Zuid-Holland, te bereiken via zuidholland@pzh.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur: 070-441 662. U kunt de provincie ook volgen via Twitter: @verkeerZH.