Kale Kenners sporten zonder bal

Ter Aar – De tweede uitzending van De Kale Kenners was er eentje waar geen bal aan te pas kwam. Daarvoor was een goede reden, want top schaatsster Annouk van der Weijden werd aan een vragenvuur onderworpen. Met haar werden onder anderen de perspectieven besproken voor de rest van dit seizoen en alvast vooruitgeblikt richting de Olympische Spelen van 2018 in Zuid-Korea in februari van dat jaar.

20170127_210916

v.l.n.r. Theo Leliveld, Andre van der Voort, Ed van Vliet en gast Peter Vos

Het tweede uur werd ingeruimd voor Peter Vos, een bevlogen man binnen het gymnastiek. Alle facetten van deze sport kwamen langs: Het zelf beoefenen, het voorzitterschap, het jureren, de samenwerking tussen verschillende regionale vakverenigingen, maar bovenal zijn boek over 50 jaar Kwiek kwam uitgebreid aan bod. De twee uren waren omgevlogen voordat de heren er erg in hadden. Een goedgevulde uitzending kwam hiermee ten einde.

De bal gaat weer rollen vanaf zaterdag 28 januari en dan gaan de heren zich prepareren voor de tweede seizoenshelft. De eerstvolgende uitzending van De Kale Kenners zal zijn op vrijdagavond 10 februari. De onderwerpen zijn nog niet bekend op het moment van schrijven, maar zal ongetwijfeld weer op een goede manier ingevuld gaan worden. Voor die datum zal er meer bekend zijn. Verdere berichtgeving hierover zal binnenkort volgen.