Jumbo in nieuw jasje

Nieuwkoop – Supermarkt Jumbo Bas Bobeldijk wordt in een volledig nieuw jasje gestoken. De winkel is daarom dicht vanaf 16 oktober en heropent op woensdag 7 november.

Ondernemer Bas Bobeldijk en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig van woensdag 7 november tot en met zondag 11 november). Ondernemer Bas Bobeldijk: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte.”

De Jumbo winkel aan het Kennedyplein 1 in Nieuwkoop krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden.

Verkoop gaat door

Tijdens de verbouwing kunnen klanten wel gewoon bestellen via het Pick-Up systeem (www.jumbo.com) en het afhalen van de boodschappen kan dan bij het tijdelijke Pick-Up-Point in het voormalige pand van de HEMA (naast de Hollandsche Leeuw / Dorpsstraat Nieuwkoop) Wie gewoon zelf boodschappen wil doen kan terecht bij de Jumbo winkels aan Raadhuisplein 15 in Bodegraven en aan Herenhof 183 in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.