Jubileumconcert Wesly Bronkhorst uitverkocht

Het jubileumconcert van Wesly Bronkhorst, maandag 15 mei in het Amsterdamse Concertgebouw, is geheel uitverkocht. ‘Ik vind het al een eer dat ik in deze prachtige zaal mag optreden,’ laat Wesly weten. ‘En hoe bijzonder is het nu dat het uitverkocht is. Ik voel mij een heel gelukkig man.’
Ooit begon Wesly Bronkhorst zijn zangcarrière in Café Bolle Jan van de familie Froger.

wesly-bronkhorst-uitverkocht

Sinds 2002 trad Wesly op bij het Jordaanfestival, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, tientallen gala’s en bedrijfsfeesten. Maar het hoogtepunt was voor hem toen hij in mei 2008 met André en Roxanne Hazes tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA stond.

Vorig jaar besloot de zanger de grote stap te nemen om zijn vijftienjarig jubileum in het Concertgebouw te vieren. Daarmee treedt hij in de voetsporen van grote namen als Louis Armstrong, Sting en natuurlijk André Hazes. ‘Als Amsterdams jochie droomde ik ervan stiekem op dit podium te mogen staan. Maar ik had nooit gedacht dat dat echt zou gebeuren. Mijn droom komt uit.’

In aanloop naar het concert heeft Wesly Bronkhorst de single Steeds als jij me aankijkt uitgebracht. Uiteraard brengt hij deze plaat ten gehore, maar Wesly gaat ook een duet met Berget Lewis zingen. ‘Het wordt een fantastische avond,’ zegt Wesly. ‘En naast Berget treden er nog diverse gasten op, waaronder Tino Martin. Ik ben apetrots dat we mijn jongensdroom hebben kunnen realiseren.’