Jubileum Concert Kleinkoor Marcando 25 jaar

Nieuwkoop – Op zaterdag 30 maart kunt u kleinkoor Marcando beluisteren in een afwisselend programma met highligts uit deze 25 jaar en nieuwe uitdagende muziek, die twee, drie, of vierstemmig op leuke wijze wordt gepresenteerd.

Marcando startte met 5 leden en dat is met enkele uitzonderingen zo gebleven. Marcando was en is thuis in vele muziekstijlen, met als basis hun muzikaliteit. Vele uitnodigingen waren het gevolg.  Zoals in de St Janskerk te Gouda, het benefi etconcert voor de Stichting Hester in Den Haag.  Bijzonder waren de reizen naar Frankfurt en Peronne in Nd Frankrijk. Een succes was de uitverkiezing uit 200 koren voor deelname T.V.uitzending van Korenslag. Marcando heeft nog steeds veel hoogtepunten en uitvoeringen waar ze schitteren in vele uitvoeringen in Nieuwkoop, vorig jaar in Middelburg Vol Koren en het optreden in Aarlanderveen. En plannen voor 2018 en 2019. Nu eerst het komende Jubileum Concert m.m.v. Jaco Kruijswijk piano, Ton Vendel gitaar, Rob Wassenburg basgitaar, Singing Kids o.l.v. Deborah de Liever. De  muzikale leiding is in de vertrouwde handen van Johan de Keizer. Zin om mee te zingen? Een alt en een sopraan zijn welkom. Kijk op www. NMTkoren.nl  Marcando hoopt U te zien op zaterdagavond 30 maart in de PKN kerk, Achterweg 4 te  Nieuwkoop. Aanvang 20:00 uur.
Kaartverkoop: Voorverkoop 8,00 euro, Kinderen t/m 12 jaar 6,00 euro. Aan de zaal 10,00 euro, kinderen 8,00 euro. Kaarten verkrijgbaar in,
Nieuwkoop: Primera Kennedyplein 13,
Alphen: Haasbeek Julianastraat 26.
Ter Aar: Dio drogist Lindenplein 9. Of bel 0172 571666 of 06-17081282.