Johnny Gold feest vrolijk door

In 1974 lanceerde Mieke, het door Pierre Kartner ( Vader Abraham ) geschreven nummer – een kind zonder moeder – en had met deze onvervalste smartlap een grote hit zowel in Nederland als in België, maar liefst 9 weken stond Mieke destijds genoteerd in de Nederlandse top 40.


En nog steeds zingt, wanneer je de eerste woorden hoort, iedereen in Nederland en België het refrein moeiteloos mee !! Hoogste tijd voor die ouwe feestjuinert om deze onvervalste tranentrekker samen met topproducer Harald Queens om te bouwen tot een dijk van een feestkneiter, zodat ook de nieuwe generatie weer kan gaan genieten van dit pareltje uit de Nederlandse en Vlaamse muziekhistorie.
Johnny Gold ‘Een Kind Zonder Moeder’;. de allernieuwste feestkneiter van Johnny Gold, de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek, en alweer de derde succesvolle productie in de reeks “gouwe ouwe tranentrekkers” in een feestelijk jasje.
Na de eerder door hem uitgebrachte feestversies van Manuela ( Jacques Herb ) en Huilen is voor jou te laat ( Corrie Konings ) zal ook deze eigentijdse uptempo uitvoering van dit prachtige nummer er voor gaan zorgen dat overal in Nederland en België de handjes massaal in de lucht zullen gaan en iedereen uit volle borst zal meezingen!