John West 10 jaar in het vak

10 jaar John West is een 2CD met daarop uiteraard alle grote HITS zoals: Jouw Blik, Lekker ding, Wat een hete zomer (duet met Lange Frans) Blijf bij mij & Jij bent niet te weerstaan. Ook staan er nog niet eerder verschenen nummers op 10 jaar John West – Terugblik. Het album komt uit op 25 november 2016.
Op 24 november staat John West met live band in het Chassé theater in Breda, van dit optreden zal begin 2017 een DVD verschijnen. De single “Lekker ding” van John West werd onlangs nog genomineerd voor een BumaNL award voor meest gedraaide single in de horeca.

john-west-terugblik

John West ging in 2010 een samenwerking aan met Manfred Jongenelis (producer van o.a. Marianne Weber, Wesly Bronkhorst en John de Bever). Na niet zo lang nadenken pakte hij pen en papier toen hij klaar was riep hij: Ik heb hem ! “Jouw Blik Jouw Stem” was een feit. Na een aantal liedjes te hebben uitgebracht kreeg John de kans om op te treden bij het grootste meezingfeest van het jaar. “Toppers in concert′′ 3 dagen lang in een uitverkocht “Arena”.

Begin 2015 deed John West mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar hij het uiteindelijk tot de finale schopte.