Jannes komt naar Nieuwkoop

Marco de Hollander is weer helemaal in zijn nopjes. De editie van het Sterren Gala Feest 2018 zal worden afgesloten met een optreden van de Koning der Piraten. Op 27 oktober staat het feest geprogrammeerd en Jannes zal aanwezig zijn. Jannes stond vorig jaar nog in een uitverkocht Gelredome!

Het duurt nog wel even maar de voorbereidingen zijn alweer in volle gang om het grote meezingfeest van Zuid Holland weer te organiseren. “Er moet zoveel geregeld worden en daarom beginnen we op tijd.” vertelt De Hollander.

Voor het negende jaar zal het Sterren Gala Feest plaats vinden. “We hebben ons er hard voor gemaakt en we merken dat steeds meer mensen deze datum vrijhouden. En dat hebben we met elkaar mooi voor elkaar. Ruim 70% is al verkocht” zegt Marco trots.

De Hollander vertelt “Zelf ben ik enorme fan van Jannes, hij is één van de grootste Nederlandstalige zangers van ons land en als je hem mag presenteren aan je fans is dit een fantastisch gevoel. Maar ook Marianne Weber, Vinzzent, Ronnie Tober, Marco de Hollander, Johan Heuser en Erna Temming komen”.

Nieuw dit jaar is de locatie. Sportcentrum Nieuwkoop, aan de Nieuwveenseweg!

Kaarten alleen in de voorverkoop. Vel 0172 604016.

Voor meer info www.marcodehollander.nl