Jannes komt met nieuwe plaat

In juni kwam het gelijknamige album van Jannes al uit, maar nu is het de hoogste tijd voor de single “Dat Gevoel Van Samen Zijn”. Vrijdag 2 maart 2018 is de officiële release van deze gloednieuwe single.

Na het prachtige jubileumjaar 2017 waar bekende hits en parels werden gevierd en een gouden plaat voor dvd/cd “Jannes Live in GelreDome” in ontvangst werd genomen, belooft 2018 ook weer een lach op het gezicht van de sympathieke volkszanger en zijn trouwe achterban te toveren. Zijn fans reageerden eerder al laaiend enthousiast op de zomerse klanken van het album “Dat Gevoel Van Samen Zijn” waar uptempo en gevoelige liedjes elkaar vloeiend opvolgen. In de nieuwe single “Dat Gevoel Van Samen Zijn” staan de heerlijke Zuid-Europese klanken garant voor een zonnig gevoel. De zanger bezingt op karakteristieke en gevoelige manier zijn favoriete onderwerp: de liefde.

Jannes: “Deze single gaat over de pure liefde waarbij je elkaars ogen, juist na jaren gevuld met lief én leed, elke dag laat stralen. Daar gaat het om in het leven, want als je dat gevoel kent dan ben je een gelukkig mens! “Dat Gevoel Van Samen Zijn” is ook een buiging naar mijn fans, want naast dat de tekst over romantisch liefde gaat, liggen mijn fans mij ook erg dicht aan het hart en ben ik ze ongelooflijk dankbaar voor hun keer op keer hartverwarmende enthousiasme. Dat is een goed gevoel van samen zijn!”

2017 bleek een spectaculair jaar voor de zanger. In dit feestelijke jubileumjaar werd naast een overdonderend jubileumconcert ook de DVD met de concertregistratie van Jannes in GelreDome uitgebracht. Van het nieuwe album “Gevoel Van Samen Zijn” werden de singles “Laat Me” en “Naar De Zevende Hemel” met open armen ontvangen. De tekst en muziek van de nieuwe single werden geschreven door Emile Hartkamp in samenwerking met Norus Padidar. De samenwerking tussen deze muzikale toppers levert keer op keer de prachtigste liedjes op en zijn buitengewoon trots op “Dat Gevoel Van Samen Zijn”. Meer info: www.jannesonline.nl.