Jan Bos wint met overmacht

Zevenhoven – De klaverjasavond van FNV Lokaal in het Trefpunt is vrijdag met overmacht gewonnen door Jan Bos. Hij had geen rol in het eindklassement.

kljassen

Seizoenswinnaars in beeld

Het was weer gezellig druk vrijdag de 24e bij Lokaal FNV in het Trefpunt te Zevenhoven. Het was dan ook wel belangrijk want er was nog wel wat te verdienen. Het ging om de laatste competitie avond. Van de vijf avonden worden de vier hoogst gespeelde avonden opgeteld en dat vormt dan de uitslag.

Maar eerst de uitslag van de dagprijzen : 1e Jan Bos met een geweldig aantal punten namelijk: 5957. Tweede werd Maarten Westerbos 5603, derde Piet v. Veen 5472, vierde Gerrie v.’t. Wout 5240, vijfde Mart Verduin 5234, zesde Jan v. Tol 5224 en zevende Jan de Jong 5092 .

De poedelprijs was voor Frans de Groot met 3603 punten.

De verdeling van de seizoensprijzen was als volgt:

1. Huub Hoppenbrouwer; 2. Jan de Jong; 3. Jan van Tol.

Plaats 13 (bij Lokaal FNV een geluksplaats) was voor Anton Teekens, de poedelprijs ging naar Gerrit v ‘t Wout  en de pittenprijs was voor Maarten Westerbos.

Tot slot kreeg iedereen een heerlijke doos bonbons voor hun trouwe opkomst.

Er is nog één kaartavond te gaan dit seizoen en dat is op 24 maart. Het betreft een koppelkaartavond, die net als alle andere ook weer in het Trefpunt aan de S. van Drielstraat te Zevenhoven wordt gehouden.