Investeerder uit Abu Dhabi voor Waterlanders

Nieuwkoop – Tijdens de Algemene Ledenvergadering in november maakte de sponsorcommissie van Waterlanders bekend dat het Heren 1 gelukt was om een nieuwe sponsor aan het team te verbinden. Geen alledaagse lokale sponsor, maar een investeerder uit de Verenigde Arabische Emiraten die per toeval op het pad kwam van het hoofd van de sponsorcommissie.

Met enthousiasme had Tieme van den Haak gesproken over zijn vrijwilligerswerkzaamheden bij de Nieuwkoopse volleybalvereniging. In zijn rol als Sales Manager zit hij regelmatig in het buitenland voor de in- en verkoop van planten. “Zo hebben we ook de bloeiende planten voor een klant van mij verzorgt. Mansour Khan was ons hier zo dankbaar voor dat hij graag wat terug wilde doen. Omdat ik net was gestart bij de Communicatie Commissie heb ik hem een sponsoring bij de Waterlanders aangeboden. Bij wijze van geste vond hij het leuk om ons eerste herenteam te sponsoren. Het mes snijdt hiermee aan twee kanten. De samenwerking met Alhawa’ Almakhbuz zijn we nu voor twee jaar aangegaan”.


Nieuwe inspeelshirts

De naam van de nieuwe sponsor prijkt inmiddels op de nieuwe inspeelshirts voor de selectie. De heren ontvangen daarnaast van de sponsor nieuwe sportbroekjes. De commissie probeert daarnaast nog meerdere initiatieven te ontplooien zodat ook de andere teams van Waterlanders kunnen profiteren van de gemaakte sponsordeal.

Volleybalprestaties

Dit seizoen hoopt Mansour Khan wel een keer aanwezig te zijn. “Vanwege de afstand ben ik niet altijd in de gelegenheid om naar Nieuwkoop af te reizen maar ik probeer de vereniging wel te volgen via de sociale media. Bovendien spreek ik Tieme voor het werk regelmatig en – met een knipoog – schept hij dan altijd nog even op over de volleybalprestaties.”