Inschrijven trucktrekken Langeraar

Langeraar – Na het grote succes van afgelopen jaar staat ook dit jaar het Trucktrekken weer op het programma van de kermisfeesten Langeraar.

Op zaterdagavond 25 augustus, vanaf 19:30 uur, proberen de deelnemers een grote truck zo snel mogelijk te verplaatsen over het parcours door louter en alleen spierkracht. Aan een sterk touw wordt de truck door twee of drie “trekkers” over een afstand van 25 meter naar de finish getrokken.
Het aantal “trekkers” is afhankelijk van de deelnemerscategorie. Dames mogen met maximaal 3 personen trekken, de heren trekken met maximaal 2 personen.

Nieuw dit jaar is de lichtgewicht categorie: Heren team tot maximaal 160 kg per team nemen deel in deze categorie. Hiervoor dien je apart aan te melden en de weegschaal zal uitsluitsel geven. Zijn de deelnemers samen 160 kilo of zwaarder, doet dit team mee in de gewone categorie. Voor alle categorieën geldt: minimumleeftijd is 16 jaar.

Het aantal startplaatsen op dit nieuwe evenement is beperkt dus geef je zo snel mogelijk op via een mailtje naar trucktrekken@kermislangeraar.nl , of bel naar Maarten v/d Hoorn ( 06 22 52 51 63)

In de mail graag de volgende gegevens :
– Dames, Heren of lichtgewicht team
– Naam + geboortedatum van alle teamleden
– e-mail adres
– telefoonnummer