Inschrijven Koeten Toernooi

Noorden – Het 31e open tennis toernooi van tennis vereniging LTV Noorden het Koeten Toernooi wordt gespeeld van zaterdag 23 juni tot en met zondag 1 juli 2018. De inschrijving is geopend.

Bij het Koeten toernooi staat de sportiviteit maar bovenal de gezelligheid voorop. Het Koeten toernooi biedt de gelegenheid om lekker te tennissen en tegelijkertijd andere mensen te ontmoeten. Ook voor de inwendige mens zal weer goed worden gezorgd.

Er kan ingeschreven worden voor de volgende onderdelen;

17+ Enkel, dames en heren Actuele rating,

17+ Dubbels, dames, heren en mix 5-6-7/8,

30+ Dubbels, dames, heren en mix 7-8,

Op maandag tot en met vrijdag houdt LTV Noorden overdag voor de 17e maal het gezellige 50+ dubbeltoernooi waarbij gespeeld wordt in poules. Op de finale vrijdag van het 50+ toernooi zal evenals voorgaande jaren weer een overheerlijke gratis gezamenlijke lunch worden verzorgd. Voor het 50+ toernooi kan men inschrijven in de onderdelen;

50+ Dubbels, dames, heren en mix 6-7-8

Op vrijdagavond 29 juni is er naast tennis de Feel “Koet” Party met DJ Menzoo, waardoor een gezellige feestavond verzekerd is.

Inschrijven voor het Koeten Toernooi is mogelijk tot 03 juni via www.toernooi.nl

Voor aanvullende informatie over het Koeten Toernooi kunt u de website raadplegen: www.ltv-noorden.nl of kijk op Facebook: www.facebook.com/pages/Koetentoernooi-LTV-Noorden