Inloopochtend ‘t Veldmuisje

Ter Aar – Op 18, 19, 20 en 21 maart houdt peuteropvang ‘t Veldmuisje Ter Aar inloopochtenden voor alle ouders en peuters.

Op deze dagen staan de deuren open tussen 09:00 en 10:00  uuren kunt u kennis maken met de peuteropvang en de pedagogisch medewerkers. Peuteropvang ’t Veldmuisje is onderdeel van Stichting Kinderopvang Liemeer. Wordt uw zoon of dochter binnenkort 2 jaar en wil hij/zij graag spelen met andere peuters? Dan is peuteropvang ’t Veldmuisje de ideale plek. Tijdens de open ochtenden wordt er een dag gedraaid als alle andere dagen. Een ochtend bij ’t Veldmuisje staat in het teken van ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Daarbij staat plezier voorop. Het VVE-programma Peuterpraat biedt op een leuke en uitdagende manier een gedegen voorbereiding op de basisschool. Om het spelenderwijs leren te stimuleren wordt er gewerkt met projecten en thema’s, dit komt o.a. naar voren in de speelhoeken, creatieve activiteiten, liedjes, boekjes en kringgesprekken. De peuteropvang is geopend op de ochtenden van maandag tot en met donderdag en
is gehuisvest in basisschool de Vosseschans.  Verdere informatie is te vinden op de website https://www.kinderopvangliemeer.nl Ook tijdens de open ochtend zal informatie te verkrijgen zijn.