Inloopmiddag “De Kreunende Sluisdeuren”

Regio – Het Alphense Shanty koor de Kreunende Sluisdeuren organiseert 23 maart weer een inloop middag.

Op deze dag willen ze u kennis laten maken met de activiteiten en het repertoire van ons koor en u ook laten zien hoe hun enthousiaste leden ’s maandags ’s avonds repeteren.
Omdat we bij de optredens altijd wel te maken hebben met toeschouwers die zich graag laten horen en mee zingen, willen ze ook dit jaar weer een ieder de gelegenheid bieden om te komen genieten van Shanty muziek en zich waar mogelijk goed te laten horen.
Het streven is om op plezierige wijze de kwaliteit van onze zang te blijven verbeteren, maar ze vergeten ook de gezellige meezingers niet.
Afwisseling staat hoog in het vaandel. Het shantykoor zingt prachtige luisterliederen, maar ook de bekende zeemansliedjes, shanty’s, forbitters en meezingers.  Een heel breed repertoire dus. De liedjes hebben één ding gemeen; ze gaan over de zee, het water en mensen die er mee te maken hebben, maar ook over drank en vrouwen.
In aanloop naar hun 20 jarig bestaan in 2020 zijn ze op zoek naar versterking van het koor dus naar enthousiaste mensen die plezier beleven aan het zingen van deze liederen. Spreekt het bovenste stukje u aan, kom dan tussen 13:00 en 16:00 binnen lopen bij: Woonservicecentrum Sint Joseph Hoflaan 3 2405 BS in Alphen aan den Rijn. De koffie en thee staan vanaf 13:00 uur klaar.