Inloopbridge weer gezellig

Nieuwkoop – De wekelijkse Inloopbridge van Bridge Club Nieuwkoop is weer gestart. Het was vrijdag 5 oktober  weer als vanouds gezellig in De Rank.

Het gemêleerde gezelschap bestond uit clubleden en thuisbridgers en er kwam ook nog iemand die nog niet eerder had gebridged en dus alle uitleg over het spel kreeg om het spel te leren. Dat is het leuke aan de Vrijdagmiddag Inloop Bridge, het gaat gemoedelijk, het is gezellig, het is vrijblijvend en men mag en kan elkaar helpen. Zo leren we allemaal nog wat. Kunt u ook bridgen, maar is op een club u nog een stap te ver? Doe dan mee aan de Vrijdagmiddag Inloop Bridge. U hoeft niet perse een bridgepartner te hebben. Wie weet komt u er daar één tegen.

Deelname is € 2,00 en voor leden van Bridge Club Nieuwkoop gratis. Elke vrijdag in Zalencentrum ‘De Rank’ Reghthuysplein 19 Nieuwkoop. U begint met spelen om 13.30 uur. U speelt 6 ronden van 4 spellen. Om ongeveer 17.00 uur volgt de uitslag. Kijk voor meer informatie op www.bcnieuwkop.nl/inloopbridge