Inloopavond aanleg ottertunnels

Nieuwkoop – De ottertunnels lijken er dan toch echt aan te komen. Er is al langere tijd sprake van, maar discussies over wel of geen geld hieraan besteden vertraagden de zaak.

Visotter, Otter (Lutra lutra), Otters (Mustelidae), Roofdieren (Carnivora), Zoogdieren (Mammalia), fauna, otter, roofdier, zoogdier - Natuurpark Lelystad, Lelystad, Flevopolder, Flevoland, Nederland, Europa, Natuurpark Lelystad

Inmiddels heeft de provincie Zuid-Holland besloten om drie ottertunnels te gaan aanleggen en daarom is er dinsdag 20 juni 2017 een inloopavond.

De inloopavond op dinsdag 20 juni is van 19.00 tot 21.00 uur in De Rietzanger, Theresiahof 9 in Noorden. Tijdens deze avond kunt u het ontwerp van de tunnels zien en tekeningen bekijken van de nieuwe situatie. Heeft u vragen? Medewerkers van de provincie en ingenieursbureau IV Infra zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden dus loop gewoon even binnen. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Het laatste nieuws over de bouw van de ottertunnels onder de N463 vindt u op de website van de provincie: www.zuid-holland.nl/n463.