Inloop IKC Sporthal Ter Aar

Ter Aar – Voor het IKC met sporthal in Ter Aar werkt de gemeente Nieuwkoop momenteel aan het ontwerp van het gebouw en de ruimte rondom het gebouw. Graag laten zij beide ontwerpen aan u zien tijdens een inloopmiddag/avond.


Wanneer: maandag 21 januari 2019
Waar: De Vlinder, Aardamseweg 75, Ter Aar
u kunt binnenlopen tussen 16.00 en 18.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur.

Medewerkers van de gemeente, architectenbureau de Zwarte Hond en van landschapsarchitectenbureau Felixx zijn aanwezig voor uw vragen en suggesties. Reacties worden waar mogelijk meegenomen in het voorlopig en definitief ontwerp.

Definitief ontwerp IKC Sporthal
In juli 2018 presenteerden de gemeente Nieuwkoop het voorlopige ontwerp van het IKC Sporthal aan u. Vervolgens is architectenbureau De Zwarte Hond, samen met de gebruikers van het gebouw, aan de slag gegaan om dit ontwerp verder uit te werken naar een definitief ontwerp. Dit definitieve ontwerp laten zij graag aan u zien tijdens de inloop op 21 januari.

Voorlopig ontwerp buitenruimte
In juli 2018 presenteerden zij ook een eerste schets van de buitenruimte rondom het IKC met sporthal aan u. Landschapsarchitect Felixx heeft met alle reacties tijdens de inloop een concept voorlopig ontwerp gemaakt van het openbare gebied. Ook dit ontwerp laten zij 21 januari aan u zien.

Rotonde Aardamseweg/Westkanaalweg
De bouw van het IKC heeft invloed op het verkeer in de kern Ter Aar. Een knelpunt hierbij is de kruising Aardamseweg/Westkanaalweg. Het is belangrijk dat voordat het IKC gebruikt wordt, er een verkeersveilige oplossing is voor dit kruispunt. Het kruispunt wordt veiliger met een rotonde. Het voorlopige ontwerp van deze rotonde kunt u bekijken tijdens de inloop op 21 januari.