Het BandGebeuren 2019

Nieuwkoop – Op 19 mei zal de 7e editie van “Het BandGebeuren” plaatsvinden. Muzikanten uit de Nieuwkoopse regio kunnen zich nu aanmelden voor dit evenement via www.bandgebeuren.jimdo.com.

De aangemelde muzikanten worden bij loting “gemixed” waardoor een aantal gelegenheidsbands ontstaan die op zondag 19 mei april vanaf 16.00 uur, elk een kort maar gevarieerd optreden gaan verzorgen. Iedereen werkt belangeloos mee en onder aanvoering van Café de Klinker wordt wederom een goed doel gesteund.

Een uniek en muzikaal spektakel dat je zeker ook dit jaar niet mag missen!

De samenstelling van de gelegenheids-bands vindt plaats op vrijdagavond 8 februari d.m.v. loting en moet uiteraard wel leiden tot volwaardige bezettingen. Het is de bedoeling dat de gelegenheids-bands onder een eigen naam, ca. 30 minuten repertoire per band gaan opbouwen om dit uiteindelijk met elkaar in Café de Klinker voor een “volle bak” eenmalig ten gehore te brengen. Er zijn geen beperkingen ten aanzien van het repertoire dat de bands gaan spelen. Dat leidt zeker tot zeer verrassende acts. Er is een kleine competitie aan Het BandGebeuren verbonden voor de band met het hoogste originaliteitsgehalte. Verder staat vooral de kennismaking en plezier van met elkaar spelen voorop.

Het evenement “Het BandGebeuren” gaat dit jaar plaatsvinden op zondagmiddag/avond 19 mei vanaf 16.00 uur in Café de Klinker in Noorden. Het uitgangspunt is dat iedereen belangeloos meewerkt en dat, samen met Café de Klinker en de bezoekers, wederom een goed doel wordt gesteund.

Heb je enige band- en podiumervaring, kom je uit de Nieuwkoopse regio en wil je graag meedoen?

Meld je dan vóór 25 januari 2019 aan via: http://bandgebeuren.jimdo.com