Herenboeren in gemeentehuis

Regio – De Herenboeren die straks een coöperatieve boerderij gaan runnen, houden op maandag 12 november een informatieavond om in het gemeentehuis van Nieuwkoop. Maar ook voor de regio is er een bijeenkomst: op dinsdag 13 november in Alphen aan den Rijn.

Op het kleinschalige boerenbedrijf in het Groene Hart, produceren straks 200 huishoudens op een duurzame manier hun eten: aardappelen, groenten, fruit, eieren en vlees van runderen, varkens en kippen. De leden van Herenboeren trekken er echter niet zelf met de tractor op uit maar hebben een boer in dienst die exclusief voor hen het eten produceert dat zij willen eten.
Herenboeren Groene Hart
De aspirant leden van Herenboeren Groene Hart i.o. komen allemaal uit de regio. Deze “kartrekkers”, hebben de indruk dat er in het Groene Hart nog veel mensen zijn die geen weet hebben van deze bijzondere en eigentijdse vorm van duurzaam in je eten voorzien.
Daarom houden zij op maandag 12 november om 20.00 uur een informatieavond in het Gemeentehuis, Teylersplein 1 in Nieuwveen.
Op dinsdag 13 november volgt om 20.00 uur een tweede bijeenkomst, maar dan in wijkcentrum Ridderveld, Concertweg 3, Alphen aan den Rijn.
Meer informatie via Facebook: @herenboerderijnieuwkoop
Email: groenehart@herenboeren.nl of herenboeren.nieuwkoop@gmail.com