Hartenwensen vervuld bij Wijdezorg

Nieuwkoop – Een gezellige, muzikale ochtend in het restaurant van Kaleidoskoop is één van de vervulde hartenwensen die zijn gerealiseerd bij Wijdezorg.

Afgelopen najaar is dankzij een leuke fancyfair en een verdubbeling van de opbrengst door het Nationaal Ouderenfonds, een mooi geldbedrag beschikbaar gekomen. Hiermee wil Wijdezorg hartenwensen vervullen. Eén van de verzoeken was een optreden van Marco de Hollander. Veel ouderen luisteren graag naar RTV Hollands Midden, het Nederlandstalige lied en dus ook naar de Ter Aarse volkszanger.

Marco kwam daarom dinsdagochtend optreden in het café van Kaleidoskoop. Het was meteen feest en De Hollander weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. De voetjes gingen af en toe van de vloer, de handen in de lucht en zelfs de polonaise werd gelopen.

Voor ouderen die niet van hun kamer of afdeling konden komen was het duo Baroso ingehuurd en dit muzikale duo zorgde voor mini-optredens op maat.

Anoeska van Wijdezorg vertelde dat binnenkort meer hartenwensen in vervulling gaan. In maart komt onder andere een mobiele kinderboerderij.