GLFR Business in gebruik

Nieuwveen – Mooi nieuws voor de leden en gasten van Golf en CountryClub Liemeer. De club heeft als eerste golfbaan in Nederland het nieuwe platform ‘GLFR Business’ in gebruik genomen.

archieffoto

 

Wat is GLFR? Wat doet het voor de club en wat heeft u als golfer eraan?
GLFR (wordt uitgesproken als ‘golfer’) is voor de golfclub en de golfbaan een zeer compleet webbased golf management platform. Het platform levert de golfclub extra mogelijkheden om hun golfbaan te kunnen presenteren en alle nodige informatie makkelijker te communiceren. Foto’s, openingstijden, bereikbaarheid en starttijden, het kan allemaal via de app GLFR.
Maar GLFR is veel meer. Het is gebaseerd op cartografie. Onze golfholes zijn op basis van hoge resolutie luchtfoto’s gedigitaliseerd en omgezet in geanimeerde beelden. Deze beelden kan men voor diverse doeleinden gebruiken in de communicatie. Denk aan de afbeeldingen van de holes op de holeborden bij de teeboxen, een nieuw baanboekje dat we voor iedere gelegenheid kunnen laten drukken en voorzien van nieuwe sponsors. Maar de beelden kunnen ook ten behoeve van golfbaanonderhoud worden gebruikt en het maken van oppervlakte calculaties. Doorslaggevend is dat de golfbaan zelf alles kan actualiseren en daar geen externe bedrijven voor nodig heeft. Bijvoorbeeld een nieuwe teebox bouwen, een nieuwe hindernis creëren of als een ander baanelement wordt veranderd of toegevoegd, dan kan men dat direct actualiseren in GLFR. Zodoende beschikt u ook altijd over de meest actuele baaninformatie.

Meer info via www.golfclubliemeer.nl